Nieuw: online muzikale videolessen Denkballades

← Terug naar overzicht -

In oktober opent Filosovaardig een nieuw digitaal lesplatform dat gevuld gaat worden met videolessen en e-learnings. Als eerste zullen de videolessen Denkballades op dit platform verschijnen. En jij kunt je nu inschrijven voor de voordelige voorverkoop van deze Denkballades.

Wat houden de Denkballades in?

In de Denkballades draagt muzikale verteljuf Floor op betoverende wijze verhalen van Toon Tellegen voor, zichzelf begeleidend op piano en saxofoon.

Na deze vertelling worden de kinderen aan het denken gezet door filosofiejuf Fabien met bijzondere vragen en opdrachten.

Je kunt de lessen gebruiken van groep 3 t/m 8. Al zullen kleuters ook genieten van de voordracht van de muzikale verteljuf Floor.

De aanbieding

In oktober verschijnen de eerste vijf Denkballades op het dan spiksplinternieuwe digitale lesplatform van Filosovaardig. Als je de video’s nu alvast koopt, krijg je voor 45 euro een levenslange licentie voor jouw school, instelling of gezin. De prijs moet nog definitief vastgesteld worden, maar zeker is dat er met jaarlicenties gewerkt zal worden van minimaal 55 euro per jaar. Je bent in de voorverkoop met een levenslange licentie dus sowieso het voordeligste uit.

Deel deze pagina

Geplaatst op 21 juni 2020