- inloggen of account aanmaken -

Hoe ik per ongeluk een boek schreef – met gratis praattips

 14,95

Mooi verhaal en schrijfcursus in één. Nodigt bovendien uit om te filosoferen over identiteit.

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

‘Hoe ik per ongeluk een boek schreef is een grappig en mooi verhaal en een schrijfcursus in één. Het is leuk om voor te lezen in de bovenbouw en naderhand te filosoferen over het thema ‘jij en je geschiedenis’.

Achterflap

Katinka wil schrijfster worden. De verhalen komen zomaar op in haar hoofd. Maar ze weet niet goed hoe ze ze op papier moet zetten. Daarom trekt ze op een dag de stoute schoenen aan en klopt aan bij haar overbuurvrouw Lidwien, een beroemd schrijfster. Lidwien wil Katinka wel schrijftips geven, in ruil voor hulp in de tuin.

Lidwien stelt Katinka allerlei vragen over wat lezen en schrijven voor haar betekent. Ze leert haar formuleren en vooral kijken, en Katinka schrijft en herschrijft haar leven. Want haar moeder is al jaren dood en haar vader is verliefd of heeft een midlifedinges. Of allebei.

Ondertussen hoort Katinka steeds meer over het leven van Lidwien, dat óók de moeite van het opschrijven waard is. En terwijl er een bijzondere vriendschap ontstaat, leert Katinka iets over het leven en schrijft ze per ongeluk een boek.

Winnaar van een zilveren griffel in 2015.

Als je dit boek in deze webshop bestelt, krijg je er gratis filosofische praattips bij. Deze ontvang je dan digitaal.

Extra informatie

Gewicht 355 g
Afmetingen 223 × 149 × 20 cm
Digitaal cadeautje

Doelgroep

groep 6, groep 7, groep 8, Vanaf 10 jaar

Aantal pagina's

128

Auteur

Uitgever

Lemniscaat

Levertijd

In principe worden bestellingen die voor 15.00 uur zijn geplaatst, nog dezelfde dag verzonden. Maar omdat dit een klein bedrijf is, hanteren we voor de zekerheid een marge van 1-2 werkdagen.

Verzendkosten

Is je totale aanschafbedrag van alle producten die je koopt minder dan € 30,00 dan zijn de verzendkosten € 2,75 exclusief btw. Afhankelijk van het product wat je koopt komt daar 9% of 21% btw bovenop. Voor boeken geldt 9% btw en voor kaartensets en spellen geldt 21% btw. Dit klinkt ingewikkeld, maar dit moet zo van de Belastingdienst. 

Bestel je voor meer dan € 30,00 aan producten, dan zijn de verzendkosten gratis.

Andere suggesties…