- inloggen of account aanmaken -

Zaterdagochtend 21 maart 2020: workshop Filosofie & leesbevordering

 75,00

Op voorraad

Beschrijving

Wat goed dat je de workshop Filosofie & Leesbevordering wilt gaan doen! Als het goed is, heb je net de inhoud van de workshop bekeken. Wil je het nog een keer doorlezen? Klik dan hier.

Wil je boeken? Druk dan op de bestelknop. Je meldt je dan aan voor de workshop Filosofie & Leesbevordering van zaterdag 12 maart 2020. Tijd: 10:00 tot 13.30 uur (inclusief pauze) | inloop vanaf 9:45 uur.

Korting bij het boeken van meer dan één workshop

Als je meerdere workshops tegelijk boekt, krijg je korting. Bij elke extra workshop wordt deze korting hoger. Deze korting start met een korting van 5,00 per workshop als je er twee tegelijk boekt en loopt op tot een korting van 12,60 per workshop als je tien workshops tegelijk boekt (als je bijvoorbeeld ook voor een collega bestelt).

Aansluitende workshops

Deze verdiepingsworkshop kun je goed combineren met een van de andere modules uit het leerprogramma. Zoals de introductiecursus, verdiepingsworkshop, Filosofie & Kunst en Filosofische werkvormen.

In onderstaand overzicht zie je alle ingeplande workshops. Die zijn zo gepland dat je in twee dagen 2 of 3 workshops achter elkaar kunt doen. Gecombineerd met een hotel kan dat bijvoorbeeld reistijd schelen.

Overzicht ingeplande data voor de verschillende workshops filosoferen met kinderen

Locatie

De workshop wordt gegeven in onze eigen workshopruimte aan de Peizerweg 97 in Groningen. Dit ligt dicht bij de aansluiting met de A7 en de A28 en ligt 2 kilometer vanaf het Centraal station. Je kunt hier gratis parkeren.

Workshopleider

Foto van Fabien van der HamFabien van der Ham
Fabien is eigenaar van Filosovaardig, maar ook kinderboekenschrijfster, educatief ontwikkelaar en uitgever van materialen en boeken rondom filosoferen met kinderen en creatief denken, gastdocent dichten & schrijven, begeleider filosofische gesprekken met kinderen en schoolschrijver bij De Schoolschrijver.

 

Extra informatie

Soort workshop

leesbevordering