- inloggen of account aanmaken -

De baas van bor – met gratis praattips

 14,95

De baas van bor is een aandoenlijk en spannend samenleesboek dat bovendien vol filosofische thema’s zit om met kinderen over in gesprek te gaan. (groep 3)

Beschrijving

Dit samenleesboek gaat over Bor, de waakhond van Boer Bruut. Boer Bruut is heel gemeen. Hij houdt niet van dieren op zijn land. Hij zet vallen en schiet raven dood. Bor doet alles om de dieren te redden. Ook al weet hij dat zijn baas dan boos wordt. Bor vindt zijn leven stom. Mol zegt dat hij weg moet gaan. Maar dat kan niet. Want wie moet dan de dieren redden?

Een aandoenlijk en spannend verhaal dat bovendien vol filosofische thema’s zit. Als je het boek in deze webshop besteld, krijg je er gratis per hoofdstuk een aantal filosofische vragen bij zodat je na elk hoofdstuk een filosofisch gesprekje kunt voeren.

Extra informatie

Gewicht 353 g
Afmetingen 24.9 × 17.3 × 1.3 cm
Doelgroep

groep 3, Vanaf 6 jaar

Aantal pagina's

72

Digitaal cadeautje

Auteur

Uitgever

Delubas

Illustrator

Marjolein Hund

Levertijd

In principe worden bestellingen die voor 15.00 uur zijn geplaatst, nog dezelfde dag verzonden. Maar omdat dit een klein bedrijf is, hanteren we voor de zekerheid een marge van 1-2 werkdagen.

Verzendkosten

Is je totale aanschafbedrag van alle producten die je koopt minder dan € 30,00 dan zijn de verzendkosten € 2,75 exclusief btw. Afhankelijk van het product wat je koopt komt daar 9% of 21% btw bovenop. Voor boeken geldt 9% btw en voor kaartensets en spellen geldt 21% btw. Dit klinkt ingewikkeld, maar dit moet zo van de Belastingdienst. 

Bestel je voor meer dan € 30,00 aan producten, dan zijn de verzendkosten gratis.

Andere suggesties…