- inloggen of account aanmaken -

De zeehond zonder naam – met gratis praattips

 14,95

Beschrijving

Teun heeft een zieke zeehond gezien. Hij wil de zeehond graag helpen. Dat kan, als hij geld geeft. Veel geld. Dan mag hij de zeehond ook een naam geven. Mama wil wel helpen. Maar Teun moet ook zelf werken voor het geld. Zal Teun snel genoeg geld hebben? En zal de zieke zeehond beter worden?

Filosoferen na het voorlezen

Als je het boek hier besteld, krijg je er ook gratis per hoofdstuk een aantal filosofische vragen bij zodat je na elk hoofdstuk een filosofisch gesprekje kunt voeren.

Deel uit de serie ‘Samenleesboeken’*: de beginnende lezer (AVI-E3) leest de zinnetjes met grote letters, een ander de tekst op AVI-E5.

Extra informatie

Gewicht 341 g
Digitaal cadeautje

Doelgroep

groep 3, groep 4, Vanaf 6 jaar

Aantal pagina's

72

Auteur

,

Illustrator

Irene de Goede

Uitgever

Delubas

Levertijd

In principe worden bestellingen die voor 15.00 uur zijn geplaatst, nog dezelfde dag verzonden. Maar omdat dit een klein bedrijf is, hanteren we voor de zekerheid een marge van 1-2 werkdagen.

Verzendkosten

Is je totale aanschafbedrag van alle producten die je koopt minder dan € 30,00 dan zijn de verzendkosten € 2,75 exclusief btw. Afhankelijk van het product wat je koopt komt daar 9% of 21% btw bovenop. Voor boeken geldt 9% btw en voor kaartensets en spellen geldt 21% btw. Dit klinkt ingewikkeld, maar dit moet zo van de Belastingdienst. 

Bestel je voor meer dan € 30,00 aan producten, dan zijn de verzendkosten gratis.

Andere suggesties…