- inloggen of account aanmaken -

De vliegende papa’s

 16,90

De vliegende papa’s geeft de leraar steun bij het filosoferen met kinderen en bevat 15 korte verhaaltjes met filosofische thematiek.

Beschrijving

Deze bundel geeft de leraar steun bij het filosoferen met kinderen en bevat 15 korte verhaaltjes met filosofische thematiek, gespreksvragen en opdrachten. Hiermee kun je goed filosoferen na het voorlezen. Daarnaast zijn enkele gesprekken met groepen kinderen opgenomen die ook nabesproken worden. Dit geeft inzicht in hoe je zou moeten filosoferen.

De auteur Berrie Heesen is een belangrijke inspirator geweest voor het filosoferen met kinderen in Nederland. ´De vliegende papa´s´ is het vervolg op het succesvolle ´Klein maar dapper´ van dezelfde auteur.

In kleur geïllustreerd.

Extra informatie

Gewicht 456 g
Doelgroep

groep 4, groep 5, groep 6, Vanaf 8 jaar

Aantal pagina's

115

Auteur

Illustrator

M. Zeelen

Uitgever

Damon

Levertijd

In principe worden bestellingen die voor 15.00 uur zijn geplaatst, nog dezelfde dag verzonden. Maar omdat dit een klein bedrijf is, hanteren we voor de zekerheid een marge van 1-2 werkdagen.

Verzendkosten

Is je totale aanschafbedrag van alle producten die je koopt minder dan € 30,00 dan zijn de verzendkosten € 2,75 exclusief btw. Afhankelijk van het product wat je koopt komt daar 9% of 21% btw bovenop. Voor boeken geldt 9% btw en voor kaartensets en spellen geldt 21% btw. Dit klinkt ingewikkeld, maar dit moet zo van de Belastingdienst. 

Bestel je voor meer dan € 30,00 aan producten, dan zijn de verzendkosten gratis.

Andere suggesties…