- inloggen of account aanmaken -

Kinderen filosoferen | docenten- en leerlingenboek

 29,80

Inspirerend boek met verhalen en opdrachten om met kinderen (vanaf 10 jaar) te filosoferen.

Op voorraad

Beschrijving

Met de set ‘Kinderen filosoferen’ heb je mooie filosofielessen in handen. In het leerlingenboek staan verhalen die je kunt gebruiken als start voor een gesprek. In de docentenhandleiding staat hoe je met deze verhalen een filosofieles kunt geven. De auteur Berrie Heesen is een belangrijke inspirator geweest voor het filosoferen met kinderen in Nederland.

Achterflap

Pjoki Teer schrijft problemen op ballonnen, prikt ze door, dan zijn ze opgelost. Is dat een oplossing? Wanneer niet en wanneer wel? Boy sorteert mensen? Kan dat? Mag dat? Wie was de oudste vragensteller? Wat zijn jouw eigen ontdekkingen? Hoe zie jij de dood? Een leerlingenboek met verhalen met daarbij een verhelderende docentenhandleiding.

Citaat Filosofiejuf.nl

Deze boeken gaan een collector’s item worden!

 

Extra informatie

Gewicht 254 g
Doelgroep

groep 4, groep 5, groep 6, Vanaf 9 jaar

Auteur

Aantal pagina's

48

Uitgever

Damon

Levertijd

In principe worden bestellingen die voor 15.00 uur zijn geplaatst, nog dezelfde dag verzonden. Maar omdat dit een klein bedrijf is, hanteren we voor de zekerheid een marge van 1-2 werkdagen.

Verzendkosten

Is je totale aanschafbedrag van alle producten die je koopt minder dan € 30,00 dan zijn de verzendkosten € 2,75 exclusief btw. Afhankelijk van het product wat je koopt komt daar 9% of 21% btw bovenop. Voor boeken geldt 9% btw en voor kaartensets en spellen geldt 21% btw. Dit klinkt ingewikkeld, maar dit moet zo van de Belastingdienst. 

Bestel je voor meer dan € 30,00 aan producten, dan zijn de verzendkosten gratis.

Andere suggesties…