- inloggen of account aanmaken -

Alles wat overblijft

 14,95

Uil heeft te veel spullen. Maar aan elk dingetje zit nu eenmaal een mooi verhaal. Hij wil niks weg doen. Met gratis praattips.

Beschrijving

Uil is een beetje eenzaam. Hij zou zo graag willen dat andere dieren bij hem op bezoek kwamen voor een kopje thee. Zijn woning puilt uit van de spulletjes. Je kunt er gewoon niet in, vindt Eekhoorn. Er moet dus dringend opgeruimd worden. Maar Uil is zo gehecht aan al zijn spulletjes. Elk dingetje bevat wel een verhaal. Alles wat eekhoorn eruit gooit, haalt hij weer naar binnen. Dan heeft Eekhoorn een idee: ze maken er een verhalenmuseum van! Alle spulletjes worden netjes getoond. Alle dieren worden uitgenodigd en Uil gaat vertellen, bij elk voorwerp een verhaal.

WINNAAR van de internationale illustratorenwedstrijd Key Colours 2012: mooiste prentenboek!

Filosoferen na het voorlezen

Mooi verhaal dat een heel goede start is om over herinneringen te praten en te filosoferen.

Als je het boek hier in de webshop bestelt, krijg je er gratis (digitale) praattips bij.

Extra informatie

Gewicht 373 g
Afmetingen 29.7 × 21.6 × 0.9 cm
Digitaal cadeautje

Doelgroep

groep 1, groep 2, groep 3, groep 4, Groep 1 t/m 4, Vanaf 4 jaar

Aantal pagina's

26

Auteur

Illustrator

Anne Schneider

Uitgever

Clavis

Levertijd

In principe worden bestellingen die voor 15.00 uur zijn geplaatst, nog dezelfde dag verzonden. Maar omdat dit een klein bedrijf is, hanteren we voor de zekerheid een marge van 1-2 werkdagen.

Verzendkosten

Is je totale aanschafbedrag van alle producten die je koopt minder dan € 30,00 dan zijn de verzendkosten € 2,75 exclusief btw. Afhankelijk van het product wat je koopt komt daar 9% of 21% btw bovenop. Voor boeken geldt 9% btw en voor kaartensets en spellen geldt 21% btw. Dit klinkt ingewikkeld, maar dit moet zo van de Belastingdienst. 

Bestel je voor meer dan € 30,00 aan producten, dan zijn de verzendkosten gratis.

Andere suggesties…