- inloggen of account aanmaken -

Een huis voor Harry

 15,99

De poes Harry verdwaald en ontdekt dat een huis iets anders is dan een thuis. Met gratis filosofische vragen.

Uitverkocht

Beschrijving

Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is.

Bij zijn zoektocht naar zijn thuis komt Harry vele huizen tegen. Zo merkt hij dat een huis (een plek om te wonen) toch iets anders is dan een thuis.

Filosoferen na het voorlezen met onze gratis vragenkaartjes

Kat Harry ontmoet zwerfkatten in Een huis voor Harry

Dit door Leo Timmers prachtig geïllustreerde boek nodigt uit om vaker uit voor te lezen én om daarna in gesprek te gaan over thuis. Want wat is een thuis eigenlijk? Met deze gratis filosofische vragen geef je aan zo’n gesprek een filosofische insteek.

Print de vragenkaartjes uit en knip ze uit. Doe ze in een bakje of mandje en laat steeds een kind een vraag grabbelen. Elke keer als je het boek hebt voorgelezen kun je samen over een paar vragen nadenken.

Veel filosofeerplezier!

Extra informatie

Gewicht 400 g
Afmetingen 27.8 × 19.5 × 1 cm
Digitaal cadeautje

Doelgroep

groep 1, groep 2, Vanaf 3 jaar

Aantal pagina's

56

Auteur

Illustrator

Leo Timmers

Uitgever

Querido

Levertijd

In principe worden bestellingen die voor 15.00 uur zijn geplaatst, nog dezelfde dag verzonden. Maar omdat dit een klein bedrijf is, hanteren we voor de zekerheid een marge van 1-2 werkdagen.

Verzendkosten

Is je totale aanschafbedrag van alle producten die je koopt minder dan € 30,00 dan zijn de verzendkosten € 2,75 exclusief btw. Afhankelijk van het product wat je koopt komt daar 9% of 21% btw bovenop. Voor boeken geldt 9% btw en voor kaartensets en spellen geldt 21% btw. Dit klinkt ingewikkeld, maar dit moet zo van de Belastingdienst. 

Bestel je voor meer dan € 30,00 aan producten, dan zijn de verzendkosten gratis.