- inloggen of account aanmaken -

Held op sokken

 14,99

Held op sokken is een grappig en op rijm geschreven prentenboek dat uitnodigt uit om na het voorlezen te filosoferen over wat een held is.

Beschrijving

Held op sokken gaat over ridders. Die hadden lang geleden, in de middeleeuwen, allemaal een baard. Behalve ridder Roderik, en die telde dan ook niet mee. Ridders zonder baarden waren alleen maar goed om het bloed van dode draken op te dweilen, harnassen te poetsen en aardappels te schillen. Draken verslaan, prinsessen uit torens bevrijden, op de vuist gaan met ridders uit een vreemd, vijandig land – dat was er voor ridder Roderik dus allemaal niet bij. Maar laat hij nu net iets kunnen waarmee hij alle andere ridders aftroeft…

Filosoferen na het voorlezen

Dit prentenboek nodigt uit om te filosoferen over helden. Wat is een held? Wanneer ben je een held? Moet een held altijd dapper zijn?

Als je het boek in deze webshop bestelt, krijg je er daarom gratis (digitale) praattips bij om zo’n heldengesprek te houden.

Extra informatie

Gewicht 445 g
Afmetingen 283 × 259 × 9 cm
Digitaal cadeautje

Doelgroep

groep 1, groep 2, groep 3, groep 4, groep 5, Vanaf 4 jaar

Aantal pagina's

32

Auteur

Illustrator

Tjong-Khing Thé

Uitgever

Gottmer

Levertijd

In principe worden bestellingen die voor 15.00 uur zijn geplaatst, nog dezelfde dag verzonden. Maar omdat dit een klein bedrijf is, hanteren we voor de zekerheid een marge van 1-2 werkdagen.

Verzendkosten

Is je totale aanschafbedrag van alle producten die je koopt minder dan € 30,00 dan zijn de verzendkosten € 2,75 exclusief btw. Afhankelijk van het product wat je koopt komt daar 9% of 21% btw bovenop. Voor boeken geldt 9% btw en voor kaartensets en spellen geldt 21% btw. Dit klinkt ingewikkeld, maar dit moet zo van de Belastingdienst. 

Bestel je voor meer dan € 30,00 aan producten, dan zijn de verzendkosten gratis.

Andere suggesties…