- inloggen of account aanmaken -

Tangramkat

 16,95

Van Tangram kun je alles maken. Zelfs een boek! Maar kun je ook vrienden maken van Tangram?

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

Een jongen maakt een kat van tangram. Daarna besluit hij een vriendje voor de kat te maken. Maar dat loopt anders dan verwacht. De kat raakt in de problemen. Om de kat te redden moet de jongen wel heel creatief denken. Gelukkig kun je van tangram alles maken.

Filosoferen na het voorlezen

Je zou dit boek kunnen gebruiken om na het voorlezen na te denken over vriendschap. Bijvoorbeeld over de vragen: Heeft iedereen vrienden nodig? Met wie kun je allemaal vrienden zijn? Kun je zelf vrienden maken? Kun je vrienden zijn met een fantasievriend?

Verwerkingsopdracht

Als verwerking kunnen de kinderen zelf ook een vriendje voor de kat maken. Zoek daarvoor op internet naar tangram en print voor elk kind één puzzel uit. Als de kinderen een vriendje hebben gemaakt en vastgeplakt kunnen ze als de lijm droog is, de figuren intekenen en inkleuren.

Extra informatie

Gewicht 623 g
Afmetingen 25.7 × 25.5 × 1.4 cm
Doelgroep

groep 1, groep 2, groep 3, Vanaf 3 jaar

Aantal pagina's

50

Auteur

Illustrator

Martijn van der Linden

Uitgever

Lemniscaat

Levertijd

In principe worden bestellingen die voor 15.00 uur zijn geplaatst, nog dezelfde dag verzonden. Maar omdat dit een klein bedrijf is, hanteren we voor de zekerheid een marge van 1-2 werkdagen.

Verzendkosten

Is je totale aanschafbedrag van alle producten die je koopt minder dan € 30,00 dan zijn de verzendkosten € 2,75 exclusief btw. Afhankelijk van het product wat je koopt komt daar 9% of 21% btw bovenop. Voor boeken geldt 9% btw en voor kaartensets en spellen geldt 21% btw. Dit klinkt ingewikkeld, maar dit moet zo van de Belastingdienst. 

Bestel je voor meer dan € 30,00 aan producten, dan zijn de verzendkosten gratis.

Andere suggesties…