- inloggen of account aanmaken -

Tijs en de eenhoorn

 15,50

Tijs is verhuisd en hij heeft heimwee. Daarom loopt hij weg. Hij komt de eenhoorn tegen, die niet bestaat en nergens bij hoort. Voor Tijs bestaat hij wel. Voor Tijs is fantasie echt. Met filosofische praattips.

Op voorraad

Beschrijving

Tijs is verhuisd en hij heeft heimwee. Daarom loopt hij weg. Hij komt de eenhoorn tegen, die niet bestaat en nergens bij hoort. Maar Tijs herkent hem meteen, want hij bestaat in zijn fantasie en hij kan een eenhoorn tekenen, en hij heeft zelfs een eenhoorn voor zijn verjaardag gevraagd. Samen gaan ze op zoek naar het oude huis aan zee.

Prentenboek van Imme Dros en Harrie Geelen. Bekroond met een zilveren griffel 2016.

Met gratis praattips: filosoferen over fantasie

Dit prentenboek nodigt uit om te filosoferen over fantasie. Er wordt soms neer gekeken op fantasie. Alsof dingen die niet in de werkelijkheid bestaan geen waarde hebben. Maar is dat terecht? Fantasie is tenslotte ook het begin van alle vooruitgang geweest. Het is ook de basis van hoop en het kan troost geven en zelfs vriendschap. Wat vinden kinderen van fantasie? Met de gratis filosofische (digitale) praattips die je bij dit boek krijgt, kun je dat gaan onderzoeken.

Extra informatie

Gewicht 357 g
Afmetingen 288 × 227 × 9 cm
Digitaal cadeautje

Doelgroep

groep 1, groep 2, groep 3, groep 4, Groep 1 t/m 4, 4 – 7 jaar

Aantal pagina's

40

Auteur

Illustrator

Harrie Geelen

Uitgever

Querido

Levertijd

In principe worden bestellingen die voor 15.00 uur zijn geplaatst, nog dezelfde dag verzonden. Maar omdat dit een klein bedrijf is, hanteren we voor de zekerheid een marge van 1-2 werkdagen.

Verzendkosten

Is je totale aanschafbedrag van alle producten die je koopt minder dan € 30,00 dan zijn de verzendkosten € 2,75 exclusief btw. Afhankelijk van het product wat je koopt komt daar 9% of 21% btw bovenop. Voor boeken geldt 9% btw en voor kaartensets en spellen geldt 21% btw. Dit klinkt ingewikkeld, maar dit moet zo van de Belastingdienst. 

Bestel je voor meer dan € 30,00 aan producten, dan zijn de verzendkosten gratis.