- inloggen of account aanmaken -

Tim op de tegels

 14,99

‘Wel op de stoeptegels blijven, hè,’ zei Tims vader. Tim blijft op de tegels. Hij houdt zich keurig aan de regels! Met gratis praattips om te filosoferen over regels.

Beschrijving

‘Wel op de stoeptegels blijven, hè,’ zei Tims vader. ‘Waarom?’ vroeg Tim. ‘Omdat het gevaarlijk is om van de tegels te gaan,’ zei zijn vader. Zoals beloofd blijft Tim op de stoeptegels. Ook al worden de tegels opgetild door stratenmakers, een vrachtwagenchauffeur, havenwerkers en zelfs een hijskraan… Tim blijft op de tegels. Hij houdt zich keurig aan de regels!

Met gratis (digitale) praattips: filosoferen over regels

Tim hield zich heel goed aan de regel van zijn vader. Eigenlijk té goed. Je kunt je afvragen: moet je je altijd aan de regels houden? Dat is een mooie startvraag voor een filosofisch gesprek. In de gratis praattips die je bij dit boek krijgt, lees je hoe je dit gesprek verder kunt voeren.

 

Extra informatie

Gewicht 428 g
Afmetingen 292 × 222 × 10 cm
Digitaal cadeautje

Doelgroep

groep 1, groep 2, groep 3, Vanaf 3 jaar, Vanaf 4 jaar

Aantal pagina's

26

Auteur

Illustrator

Kees de Boer

Uitgever

Van Goor

Levertijd

In principe worden bestellingen die voor 15.00 uur zijn geplaatst, nog dezelfde dag verzonden. Maar omdat dit een klein bedrijf is, hanteren we voor de zekerheid een marge van 1-2 werkdagen.

Verzendkosten

Is je totale aanschafbedrag van alle producten die je koopt minder dan € 30,00 dan zijn de verzendkosten € 2,75 exclusief btw. Afhankelijk van het product wat je koopt komt daar 9% of 21% btw bovenop. Voor boeken geldt 9% btw en voor kaartensets en spellen geldt 21% btw. Dit klinkt ingewikkeld, maar dit moet zo van de Belastingdienst. 

Bestel je voor meer dan € 30,00 aan producten, dan zijn de verzendkosten gratis.

Andere suggesties…