- inloggen of account aanmaken -

Was de aarde vroeger plat?

 17,99

Filosofische vragen die om versjes vragen. Deze gedichten van Bette Westera zijn een goede start voor een filosofisch gesprek met kinderen.

Op voorraad

Beschrijving

In Was de aarde vroeger plat? beantwoordt Bette Westera de levensvragen van een kind met een versje, dat vaak aanleiding geeft tot weer een nieuwe vraag. En Sylvia Weve geeft daaraan in haar illustraties wéér een andere draai. Een gedichtenbundel om eindeloos opnieuw in te verdwalen.

Er zijn vragen
die om antwoord vragen
Er zijn ook vragen
die vragen om een versje
een gedicht
een schilderij

Was er al iets voor de aarde bestond?
Waar gaan de dagen die voorbij zijn naartoe?
Is de aarde altijd rond geweest?
Waar eindigt het heelal?

Stuk voor stuk gedichten waarmee je na het voorlezen een filosofisch gesprek kunt starten! Boordevol levensvragen die bij iedereen wel eens opkomen.

Extra informatie

Gewicht 400 g
Afmetingen 29.2 × 23.9 × 1.3 cm
Doelgroep

groep 3, groep 4, groep 5, groep 6, groep 7, groep 8, Vanaf 6 jaar

Aantal pagina's

80

Auteur

Illustrator

Sylvia Weve

Uitgever

Gottmer

Levertijd

In principe worden bestellingen die voor 15.00 uur zijn geplaatst, nog dezelfde dag verzonden. Maar omdat dit een klein bedrijf is, hanteren we voor de zekerheid een marge van 1-2 werkdagen.

Verzendkosten

Is je totale aanschafbedrag van alle producten die je koopt minder dan € 30,00 dan zijn de verzendkosten € 2,75 exclusief btw. Afhankelijk van het product wat je koopt komt daar 9% of 21% btw bovenop. Voor boeken geldt 9% btw en voor kaartensets en spellen geldt 21% btw. Dit klinkt ingewikkeld, maar dit moet zo van de Belastingdienst. 

Bestel je voor meer dan € 30,00 aan producten, dan zijn de verzendkosten gratis.

Andere suggesties…