- inloggen of account aanmaken -

Openhartig Kids

 13,99

Verrassende vragenkaarten en te gekke uitdagingen voor veel plezier met elkaar.

Op voorraad

Beschrijving

Kinderen hebben praatjes genoeg met hun ouders, buren, juf en vriendjes…, maar wat weet je nou eigenlijk echt over elkaar? Laat je verrassen en leer elkaar (nog) beter kennen door 100 boeiende vragenkaarten voor kinderen met verrassende vragen en spannende uitdagingen.

Je hebt het samen heel gezellig, maar hoe gek durven jullie met elkaar te doen? Meer dan 100 verrassende opdrachten – en vragenkaarten dagen kinderen en volwassenen uit openhartig te zijn over de meest uiteenlopende onderwerpen. Om de beurt trekken jullie één van de vragenkaarten. Soms staat er een vraag op en soms een opdracht. Bijvoorbeeld:

  • Als je naar een andere planeet zou gaan en je zou vier mensen mogen meenemen, wie zou je dan meenemen?
  • Ga tegenover elkaar staan en doe alsof je voor een spiegel staat. Maak rare bewegingen en doe elkaar zo goed mogelijk na. Probeer elkaar uit te dagen met leuke bewegingen.
  • Neem een lichaamshouding aan of maak een beweging die jij wel kunt uitvoeren en waarvan je bijna zeker weet dat jouw medespelers je niet na kunnen doen.
  • Wie vind je streng in jouw omgeving en waarom?
  • Wat vind jij het laatste echt leuke nieuws dat je gehoord hebt?

Review Filosovaardig.nl

Leuke kaartenset om op de keukentafel of op je bureau in de klas te hebben staan. Heb je een momentje over of zoek je een leuk gespreksonderwerp tijdens het eten, dan trek je een kaartje. Zo ga je eens op een andere manier met elkaar in gesprek en leer je elkaar weer anders kennen.

Ook heel leuk om tijdens feestdagen te gebruiken of bijvoorbeeld op vakantie!

Extra informatie

Gewicht 195 g
Afmetingen 6.5 × 4.3 × 9.2 cm
Doelgroep

groep 5, groep 6, groep 7, groep 8, Voor het hele gezin, Vanaf 7 jaar

Aantal kaarten

100

Uitgever

Open Up!

Levertijd

In principe worden bestellingen die voor 15.00 uur zijn geplaatst, nog dezelfde dag verzonden. Maar omdat dit een klein bedrijf is, hanteren we voor de zekerheid een marge van 1-2 werkdagen.

Verzendkosten

Is je totale aanschafbedrag van alle producten die je koopt minder dan € 30,00 dan zijn de verzendkosten € 2,75 exclusief btw. Afhankelijk van het product wat je koopt komt daar 9% of 21% btw bovenop. Voor boeken geldt 9% btw en voor kaartensets en spellen geldt 21% btw. Dit klinkt ingewikkeld, maar dit moet zo van de Belastingdienst. 

Bestel je voor meer dan € 30,00 aan producten, dan zijn de verzendkosten gratis.

Andere suggesties…