Vertellis Feestdagen
- inloggen of account aanmaken -

Vertellis Feestdagen-editie

 17,50

Een uniek vragenkaartspel voor de hele familie om te reflecteren op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar de toekomst.

Uitverkocht

Beschrijving

De Vertellis Feestdagen-editie is een spel met vragenkaarten dat families, vrienden en collega’s op een speelse manier dichterbij elkaar brengt.

De vragenkaarten zijn het startsein voor diepgaande gesprekken en leuke verhalen. De Feestdagen-editie is ideaal om aan het einde van het jaar, bijvoorbeeld met Kerst en Oud & Nieuw te spelen.

Naast hapjes, drankjes en versiering bij de feestdagen, zorgen deze vragenkaarten voor momenten van liefde, begrip en humor.

Goede gesprekken zijn echter niet alleen leuk en fijn tijdens de decembermaand, maar ALTIJD! De Feestdagen-editie kan op elk moment uit de kast gehaald worden om te reflecteren op de afgelopen periode en vooruit te blikken naar de komende tijd. De periode waarop je terug- of vooruitblikt kan je helemaal zelf bepalen!

Een paar voorbeelden van vragenkaarten zijn:
“Op welke eigen prestatie ben je het meest trots?”, “Wat heb je niet bereikt, wat je wel had willen bereiken?” en “Wat ga je doen dat niemand van je verwacht?”

Laat die goede gesprekken maar komen!

Extra informatie

Gewicht 200 g
Afmetingen 10 × 10 × 4 cm
Doelgroep

Voor het hele gezin, 8 – 18 jaar, 10-15 jaar, Vanaf 8 jaar

Aantal kaarten

48

Uitgever

Vertellis

Levertijd

In verband met Corona werken we zo veel mogelijk vanuit huis. Daarom worden bestellingen alleen op maandag, woensdag en vrijdag verzonden. 

Verzendkosten

Bestel je voor meer dan € 30,00 aan producten, dan zijn de verzendkosten gratis.

Is je totale aanschafbedrag minder dan € 30,00 dan zijn de verzendkosten € 2,75 exclusief btw.

Btw? Ja, afhankelijk van het product wat je koopt komt er 9% of 21% btw bij. Voor boeken geldt 9% btw en voor kaartensets en spellen geldt 21% btw. Dit klinkt ingewikkeld, maar dit moet zo van de Belastingdienst. 

 

In winkelwagen

Andere suggesties…


Terug naar productenoverzicht