Workshops Filosoferen met kinderen

Workshops filosoferen met kinderen van FilosovaardigWat goed dat je overweegt een workshop filosoferen met kinderen te volgen! Filosovaardig is een door het CRKBO erkend opleidingscentrum voor kort beroepsonderwijs en heeft een uitgebreid leerprogramma filosoferen met kinderen. Dit leerprogramma bestaat uit vijf verschillende workshops. Je kunt ze beschouwen als modules. Deze modules zijn los en onafhankelijk van elkaar te volgen, maar vullen elkaar mooi aan als je er meer doet. Al deze modules zijn gevalideerd door het registerleraar.

De workshops worden gegeven in onze eigen lesruimte aan de Peizerweg 97 in Groningen. Dit adres is dicht bij de aansluiting met de A7 en de A28 en het is 2 kilometer fietsen of lopen vanaf het Centraal station. Er stopt ook een bus voor de deur. Je kunt er gratis parkeren.
De workshops worden gegeven op de Peizerweg 97

Voor alle workshops geldt dat je korting krijgt als je er meer tegelijk boekt.

De workshops zijn ook te boeken als InCompany training op je eigen locatie. De tarieven hiervoor vind je hier. Een kortere workshop of lezing is ook mogelijk. Neem contact op voor meer informatie.

Hoe leer je?

De workshops bestaan uit veel praktijkoefeningen die worden afgewisseld met theorie, tips en voorbeeldgesprekken van filosoferende kinderen. Ook doen we samen regelmatig een aanzet tot een filosofisch gesprek om zo te ervaren wat bepaalde technieken met de groep doen. Op deze manier kunnen de geleerde technieken ook goed worden gedemonstreerd. De sfeer in de groep is eigenlijk altijd goed!

Overzicht aanbod workshops filosoferen met kinderen

Filosovaardig is een erkende opleidingsinstelling voor Kort BeroepsonderwijsHieronder vind je de vijf verschillende modules plus onze gratis mini-cursus. Klik op de workshopplaatjes voor meer informatie en beschikbare data.


 

Start de serie workshops met de introductieworkshop filosoferen met kinderen Button verdiepingsworkshop vraagtechnieken & denkscenario's   Button module werkvormen voor filosofische gesprekken Module Filosofie & Kunst voor kinderen Module Filosofie & Leesbevordering Button gratis mini-cursus filosoferen met kinderen


  • 12
    Shares