Algemene informatie

Locatie

Hoewel we zijn gevestigd in Groningen zijn we op veler verzoek voor het geven van de workshops de A28 richting Randstad afgedaald naar Hoogeveen. Dat is voor mensen uit de Randstad een stuk dichterbij. We huren daar voor elke workshop een mooie vergaderlocatie die dichtbij de snelweg is en goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Voor wie?

In de workshop ligt het accent op filosoferen in de klas, maar alles wat je leert kun je ook gebruiken voor filosofische gesprekken op de bso, in de bibliotheek, met je eigen kinderen of andere situaties waarbij je met kinderen in gesprek kan gaan.

Aansluitende workshops

Deze workshop kun je goed combineren met een van de andere modules uit het leerprogramma. Er zijn vijf module: de introductiecursus, de verdiepingsworkshop, module werkvormen voor filosofische onderzoeken, module Filosofie & Leesbevordering en de module Filosofie & Kunst. Kijk bij het plannen goed naar de data. Die zijn zo gepland dat je, mocht je dat willen, in twee dagen 2 of 3 workshops aansluitend kunt doen. Gecombineerd met een hotel kan je dat bijvoorbeeld reistijd schelen.

Kosten en Korting

De workshop kost 95 euro per persoon. Als je meerdere workshops tegelijk boekt, krijg je korting. Bij elke extra workshop wordt deze korting hoger. Deze korting start met een korting van 5,00 per workshop als je er twee tegelijk boekt en loopt op tot een korting van 12,60 per workshop als je tien workshops tegelijk boekt (als je bijvoorbeeld ook voor een collega bestelt).

Deel deze pagina